Background

Iperius Backup Full is de complete oplossing voor de bescherming van servers. De ideale keuze voor alle Windows Server 2008/2003 en 2012, Server 2016 systemen dankzij grote flexibiliteit, een rijkdom aan functies, professionele online storage en Iperius Console. Disk image, hot back‐up van in gebruik zijnde bestanden (VSS), back‐up van ESXi / Hyper-V virtual machines VMware ESXi / Hyper-V en elk soort database, online back‐up naar FTP/cloud, back‐up op NAS en LTO tape, Back-up van Exchange Server.

Krachtige, betrouwbare, volledige back-up van alle servers - Iperius is ook een uiterst stabiele en lichte software, verkocht met een permanente licentie, zonder beperkingen of verborgen kosten, tegen de meest competitieve prijs op de wereldmarkt.


 

Iperius Backup Full
Volledige back‐up software voor Windows Server

 • Back‐up naar NAS, tape, FTP, cloud
 • Drive image, ESXi / Hyper-V virtual machines
 • Database back‐up
 • Open file back‐up (VSS)
€269
(Licentie voor het leven)

Online Storage
Professionele cloud back‐up met FTPS‐ondersteuning

 • Veilige online back‐up
 • FTPS + AES‐ondersteuning
 • Van 50 GB tot 3TB
 • Incrementele back‐up
€39
(jaarlijks)

Iperius Console
Beheer alle back‐ups op afstand

 • Controleer de resultaten van uw back‐ups
 • Back‐ups op afstand uitvoeren
 • Iperius updaten op afstand
 • Beheer alle installaties
€89
(jaarlijks)

 

Backup/Restore VMware ESXi/Free-vCenter (CBT)

Iperius is een van de meest krachtige, lichte en makkelijk te gebruiken software voor de back-up van VMware ESXi. Het ondersteunt de incrementele en differentiële back-up van virtuele machines met de Changed Block Tracking technologie (CBT / VDDK), en slaat alleen de werkelijk ingenomen ruimte op virtuele schijven op. Het resultaat is een hoge snelheid in combinatie met ruimtebesparing. Compatibel met zowel vCenter als met ESXi Free (vSphere Hypervisor), ondersteunt het ook het automatische herstellen op verschillende hosts (ook voor replicatie/klonen van vituele machines).

Back-up/Herstellen van Hyper-V

Iperius laat u toe een back-up te maken en virtuele Hyper-V-machines te herstellen op een uiterst eenvoudige en snellle manier. Het ondersteunt alle versies van Hyper-V en kan de virtuele machines op twee manieren opslaan, hetzij door de afzonderlijke schijven van het bestand te kopiëren, hetzij door het uitvoeren van een incrementeel beeld (blokniveau), ook met inkorting van de logs. Een zeer krachtige eigenschap van Iperius is de mogelijkheid om de snapshots van virtuele machines en back-up van de Hyper-V server uit te voeren vanaf elke computer in het netwerk, op een volledig automatische manier.

Back-up/Herstellen van Exchange Server.

Krachtig, eenvoudig te configureren, licht en zuinig. Dat zijn de kenmerken die van Iperius een van de beste software maken voor de back-up van Exchange. Het kan in formaat exporteren.PST alle mailboxen van de Microsoft-mailserver (ook vanaf een andere machine in het netwerk), en ze afzonderlijk importeren om één of meer berichten te op te halen. Een back-up en een granulair herstellen, waaraan u de back-upmodus van incrementeel beeld (blokniveau) kunt toevoegen die tevens zorgt voor het automatische inkorten van de logs.

Back-up/Herstellen van SQL Server en MySQL databases.

Iperius is een van de beste software voor de ??back-up van MySQL en SQL Server databases. Het ondersteunt ook de back-up van SQL Espress, MariaDB, PostgreSQL en Oracle databases. Met één licentie kunt u onbeperkt de back-up uitvoeren van onbeperkte databases, en back-upbestanden maken die perfect compatibel zijn. Iperius ondersteunt ook het automatische herstellen van databases zelfs op verschillende servers en laat u toe om de back-upbestanden op te slaan op meerdere bestemmingen, zoals NAS, externe schijven, Cloud zoals Google Drive of Amazon S3, FTP-server.


 

Een complete oplossing

Disaster recovery met herstel naar andere hardware, synchronisatie van bestanden op NAS of FTP en back‐up van alle typen database, zoals SQL Server Express en MySQL. Met onze online back‐up services en Iperius Console creëert u een veilige en efficiënte infrastructuur.

Behoudt zijn waarde

Ons bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van softwareontwikkeling. Onze producten en onze service staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De aankoop van een Iperius licentie is inclusief ondersteuning en professioneel advies. Licenties zijn voor het leven en inclusief permanente updates.

Hoge flexibiliteit

U heeft vele mogelijkheden om Iperius aan uw wensen aan te passen: onbeperkte mappen en bestemmingen, open file back‐up (VSS), filters voor het selecteren op extensies en bestandsgrootte, e‐mail notificaties, uitvoering van externe scripts, compatibiliteit met alle LTO en DAT tape, full system restore, incrementele back‐up en automatische back‐ups.

Terug naar boven

Volg ons op LinkedIn, Twitter, RSS om op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, nieuwe versies en nieuwe functies van het programma.
2011-2017 © Enter Srl - www.entersrl.net - BTW‐nummer IT01524500442. Alle rechten voorbehouden
COM - NET - IT - DE - FR - ES - RU - BR - UK - NL - JP