Iperius Backup

Eenvoudige en krachtige software voor disk image back‐ups

   Download de gratis proefversie

 • Windows 10, 7, Vista, 8 - Server 2008, Server 2012, Server 2016
Iperius Backup - Disk imaging backup software

Drive image back‐up

Met Iperius Backup kunt u eenvoudig een belangrijk soort back‐up creëren: drive images. Een drive image creëert een kopie van de volledige schijf, waarmee u uw computer of server in enkele minuten kunt herstellen zonder het besturingssysteem of de programma's opnieuw te moeten installeren. Deze back‐ups kunnen worden uitgevoerd op alle systemen vanaf Windows Vista (Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Server 2008, Server 2012). U kunt opgeslagen gegevens ook op een ander dan het originele systeem herstellen.

  Koop (vanaf €29)


Block‐level incrementele back‐ups

Iperius voert drive images snel en incrementeel uit. Het programma maakt een kopie van de hele systeemschijf (of elke andere schijf) en slaat deze lokaal of op het netwerk op in de vorm van VHD of VHDX bestand. De back‐ups die gedraaid worden na de eerste drive image gaan zeer snel, omdat alleen de wijzigingen sinds de vorige back‐up worden opgeslagen.

Disk image en bare‐metal restore

Iperius Backup maakt drive images in het standaard Windows formaat, in de vorm van VHD of VHDX bestanden. Deze bestanden kunnen worden geopend om individuele bestanden te herstellen. Ze kunnen ook worden gebruikt als normale harde schijf en om een ​​volledig systeem te herstellen na een crash. Om een systeem te herstellen, hoeft u enkel de machine te starten met de installatieschijf van Windows en de image back‐up te selecteren van een andere schijf of van het netwerk.

Herstellen op andere hardware

Een belangrijk voordeel van drive images gemaakt met Iperius is de mogelijkheden om een besturingssysteem te herstellen op een andere locatie dan waar de back‐up werd gemaakt. Dit stelt u in staat om het systeem volledig te herstellen, ook in het geval de oude machine niet meer beschikbaar is (hardware‐onafhankelijk herstel).

Geen onderbreking en opnieuw opstarten overbodig:

Met Iperius kunt u server back‐ups draaien zonder de service te hoeven onderbreken en zonder te hoeven rebooten. Bestanden die vergrendeld of in gebruik zijn kunnen zonder problemen worden gekopieerd, evenals Exchange archieven, virtual machines, databases en instellingen van alle geïnstalleerde programma's.

Een volledige en voordelige back‐up oplossing, ook voor uw servers

Iperius Backup is uiterst voordelig gelet op de veelzijdigheid van onze software. Voor slechts €69 bieden wij een complete utility voor het maken van systeem images en voor het creëren van file‐based incrementele back‐ups op elk soort apparaat voor massaopslag (USB‐sticks, RDX, enz...) of op het netwerk (Server, NAS, enz..), inclusief ZIP‐compressie, synchronisatie en encryptie.

E‐mail notificaties, planning, rapportage

Disk image back‐ups kunnen op eenvoudige wijze worden ingepland, zodat deze worden uitgevoerd op door u aangegeven dagen en tijden. Met Iperius Backup bent u altijd op de hoogte van het resultaat van uw back‐ups. U kunt kiezen om e‐mails te ontvangen van alle back‐ups, alleen als er fouten zijn opgetreden of in specifieke gevallen.


Belangrijkste kenmerken

 • Drive image compatibel met Windows Backup
 • Automatische kopie van drive images op tape
 • Mogelijkheid tot het herstellen van individuele bestanden
 • Herstellen op andere hardware
 • Bare‐metal restore
 • Aanhouden van meerdere image back‐ups
 • Block‐level incrementele back‐ups
 • Image back‐ups rechtstreeks op het netwerk of op NAS
 • Planning, e‐mail notificaties en gedetailleerde logbestanden
 • Controle van de voortgang van back‐ups
 • Geen extra drivers nodig
 • Niet nodig om het systeem opnieuw op te starten
 • Geen onderbreking van de dienstverlening
 • Hot back‐up van geopende bestanden (VSS)

Iperius Backup

Koop   Word reseller

iperius tape backup software - items   iperius tape backup software - destinations   iperius tape backup software - scheduling