Iperius Backup  CLOUD + FTP

Flexibele en betwouwbare software voor online FTP en cloud back‐up


   Download de gratis proefversie
Versie: 5.4.5  (44,1 MB)
 • Back‐up naar Google Drive, Dropbox, Azure Storage, Amazon S3 en OneDrive
 • Incrementele FTP back‐up en synchronisatie
 • Compatibel met elke FTP/FTPS/SFTP server
 • Absolute veiligheid met SSL en client‐side AES 256‐bits encryptie

Iperius Online Storage

Veilige cloud storage met ondersteuning voor FTPS en AES 256‐bits encryptie

Voor meer informatie:  Backup su Google Drive

FTP en Cloud back‐up (online back‐up)

Iperius Backup is een zeer veelzijdig programma voor remote back‐up van uw gegevens. U kunt back‐ups maken van uw gegevens op cloud services als Google Drive, Dropbox, Azure Storage, Amazon S3 en OneDrive. Iperius heeft ook flexibele en complete back‐up‐functionaliteiten via FTP. Deze functies kunnen ook worden gebruikt voor het automatisch uploaden van websites en voor de overdracht van meerdere bestanden naar FTP‐servers met het veilige FTPS protocol.


Incrementele back‐up op FTP‐servers en synchronisatie

Iperius kan bestanden en mappen automatisch overzetten op elke FTP‐server, in volledige of incrementele modus. Het programma kan meerdere kopieën van een back‐up bijhouden en elke kopie bijwerken als er nieuwe of gewijzigde bestanden zijn. Het is mogelijk om bestanden te kopiëren naar een FTP‐server en de lokale structuur exact te reconstrueren, of om eerst een ZIP‐compressie uit te voeren. Tenslotte is het ook mogelijk om te synchroniseren door bestanden die niet meer lokaal bestaan van de FTP server te verwijderen (FTP mirror)

Back-up in de cloud

Iperius is de meest complete software voor onlineback-up in de cloud. Naast zijn service van onlineopslag beschikbaar via FTPS, maakt hij de back-up op SFTP-servers mogelijk, evenals de back-up op Amazon S3 en Windows Azure Storage, back-up op Google Drive, back-up in Dropbox en op OneDrive. Eén enkele licentie om bestanden en mappen te sturen naar om het even welke externe opslagruimte, met compressie, AES 256 bit-encodering, gepersonaliseerde filters en bandbreedtebeperking.

FTP back‐up met ZIP‐compressie en encryptie

Iperius Backup garandeert maximale efficiëntie en overzichtelijkheid bij remote back‐ups via FTP. U kunt bestanden en mappen comprimeren in een vooraf bepaald aantal ZIP‐bestanden. De ZIP‐bestanden worden bijgewerkt bij elke back‐up. Tot slot heeft u de absolute zekerheid van complete bescherming van uw back‐ups middels wachtwoordbeveiliging of AES 256‐bits encryptie.

Geïntegreerde cloudback-up

Iperius is de beste software voor back-up in de cloud, te beginnen vanaf een basisprijs van slechts € 29 (pc-versie). Met de geavanceerde versies is het mogelijk back-ups van de database te maken in de cloud, zoals bijvoorbeeld de back-up van SQL Server op Azure Storage of de back-up van MySQL in Dropbox of Amazon S3, en dat alles volledig geautomatiseerd. Door de talrijke opties kunnen de back-ups tot in de kleinste details gepersonaliseerd worden, om steeds met de grootste efficiëntie onlineback-ups te maken.

Automatische updates van websites

Iperius zeer veelzijdig en flexibel in FTP overdrachten. Daarom kunt u onze software gebruiken voor speciale upload functies, zoals het automatisch updaten van websites. Een handig hulpmiddel voor webmasters en web‐ontwikkelaars die veel sites bijhouden en dit willen kunnen doen met een simpele klik. U kunt Wordpress of Joomla site bestanden in enkele minuten en volledig automatisch updaten.

Gecentraliseerde online back‐up voor uw klanten:

Iperius Backup is de beste software om online back‐up strategieën voor uw klanten of voor alle locaties van een groot bedrijf te configureren. De mogelijkheid om alle back‐ups te centraliseren op een enkele FTP‐server is vooral handig voor resellers, die extra back‐up service aan hun klanten kunnen aanbieden tegen een fractie van de kosten. De FTP upload‐functie kan ook worden gebruikt om back‐ups te verzenden op een netwerk of NAS.

FTPS: SSL secure protocol

Iperius Backup besteedt speciale aandacht aan de beveiliging van gegevens. Naast encryptie van ZIP‐bestanden, kunt u het veilige FTPS (FTP over SSL) protocol gebruiken. Met dit protocol verzendt u uw gegevens via een versleuteld kanaal. Hierdoor is het niet mogelijk voor hackers om uw gegevens te onderscheppen. Hiermee voldoet Iperius aan regelgeving voor gegevensbescherming en privacy.

Bandbreedtebeperking en automatische back‐up

Onder de vele opties voor het configureren van FTP back‐up bieden we ook de mogelijkheid om de gebruikte bandbreedte voor gegevensoverdracht te beperken. Dit stelt u in staat om FTP‐uploads uit te voeren zonder de volledige bandbreedte van een bedrijf in beslag te nemen. U kunt de overdrachtsnelheid bijvoorbeeld beperken tot slechts 30 of 60 KB/s. FTP back‐ups kunnen ook worden ingepland voor uitvoering op bepaalde dagen en tijden, zoals 's nachts of tijdens het weekend.Belangrijkste kenmerken

 • FTP back‐up is compatibel met alle FTP‐servers
 • Back‐up naar Google Drive, Dropbox, Azure Storage, Amazon S3 en OneDrive
 • FTP‐synchronisatie (mirror copies met verwijdering van oude bestanden)
 • Automatisch kopiëren van bestanden en mappen via FTP
 • FTPS secure protocol
 • Automatische ZIP‐compressie
 • Veilige AES 256‐bits data encryptie
 • Onderhouden van meerdere back‐ups
 • Complete en incrementele back‐ups
 • Back‐up via FTP op NAS
 • Bandbreedtebeperking
 • Geautomatiseerde upload van websites (Wordpress, Joomla, enz...)
 • Automatische back‐ups plannen
 • Onbeperkt FTP‐bestemmingen
 • Filters om bepaalde bestanden of mappen uit te sluiten
 • Geopende of vergrendelde bestanden kopiëren (VSS)
 • Parallelle data‐overdracht op meerdere FTP servers
 • Riconnessione automatica in caso di problemi di linea

Iperius Backup FTP + CLOUD


Ontdek onze andere versies

Word reseller

Compatibiliteit:

XP, 2003, Windows 7, Server 2008, Server 2012, Windows 8, Windows 10, Server 2016Windows Server 2012

Windows 8