Background

Ontdek alle Iperius producten

Een complete suite van producten voor de bescherming van gegevens, online opslag, het monitoren van de back-up en customer support op afstand.
Als je een Iperius software kiest, heb je de zekerheid dat je bedrijf in betrouwbare handen is en kun je altijd beschikken over de steun en samenwerking.

Iperius Backup
Bescherm je gegevens

 • Back-up van NAS, FTP, Cloud
 • Drive image en VSS
 • Virtuele machines Hyper-V en ESXi
 • Back-up SQL Server en MySQL
Vanaf
€ 29

Iperius Storage
Back-up online

 • Van 50 GB tot 3 TB
 • FTP en FTPS ondersteuning
 • Toegang tot onbeperkte client
 • Incrementele en gecodeerde back-ups
Vanaf
€ 39

Iperius Console
Controleer je back-ups

 • Gecentraliseerde webconsole
 • Integreer de e-mailnotificaties
 • Controleer alle back-ups
 • Start of update Iperius
Vanaf
€ 89

Iperius Remote
Controle remote en support

 • Meerdere verbindingen
 • Onbemande automatische start
 • Chat en bestandsoverdracht
 • Onbeperkte doelcomputer
Vanaf
€ 96

Remote Desktop

Een software om veilig remote te controleren en te beveiligen remote, compleet en eenvoudig te gebruiken, voor particulieren en bedrijven. Een beleid van eenvoudige vergunningen en kosten, om remote desktop verbinding te maken met elke computer op het internet, om klanten te ondersteunen of voor productpresentaties (meeting). Iperius Remote is gebaseerd op het beveiligde protocol HTTPS (SSL), en omvat de twee-weg bestandsoverdracht, chatten, en tal van aanpasbare parameters.

Online Storage

De cloud back-up ruimte op een professioneel datacenter. Online backup is de winnende strategie om werk te beschermen tegen diefstal, milieurampen of virusaanvallen zoals ransomware/cryptolocker. Configureer met één klik automatische back-ups, incrementele en differentiële back-up, synchronisatie, met behoud van eerdere versies van bestanden. Met FTPS ondersteuning, AES 256-bit encryptie, en toegang vanaf elke locatie of FTP-Client.

Iperius Console

Vaak eenvoudig configureren van een back-up is niet genoeg. Je moet er zeker van zijn dat de back-up is gemaakt en dat deze succesvol was. Iperius Backup kan e-mail versturen naar een of meerdere ontvangers, met de resultaten van de back-up en alle nodige informatie. Daarnaast, dankzij de Iperius Console, kun je onmiddellijk de status van alle back-ups controleren door middel van een handig gecentraliseerd webpanel.

Belangrijkste karakteristieken Iperius Backup

Backup drive image (disaster recovery en bare-metal restore ook op andere hardware) voor werkstations en servers. Creëer een exact beeld van de systeemschijf, voor een ​​volledige back-up van alle bestanden en programma's. Snel herstel zonder het opnieuw installeren van de software en het opnieuw doen van de instellingen. Back-up in VHD/VHDX formaat, ook monteerbaar om individuele bestanden te herstellen.

Back-up naar de Cloud en op FTP of SFTP-Server. Iperius kan back-ups maken op Google Drive, Dropbox, Microsoft Onedrive, Amazon S3 en op Microsoft Azure Storage. Met de mogelijkheid om gegevens online op te slaan is Iperius veilig tegen virusaanvallen (zoals ransomware cryptolocker of teslacrypt), diefstal en natuurrampen. De online back-up is op afstand en veelzijdiger.

Back-up op NAS, RDX, Tape LTO en elk ander apparaat voor massaopslag. Incrementele en differentiële back-up, AES 256-bit encryptie, compressie, het behouden van meerdere kopieën, gedetailleerde planning en e-mailberichten. Met Iperius Backup is het eenvoudig om de back-ups van bestanden uit te voeren op een NAS en op tape. Compatibel met alle Windows-systemen, licht en betrouwbaar.


Een back-up van virtuele machines VMware ESXi en Hyper-V. Met een enkele licentie kun je back-ups van ongelimiteerde hosts uitvoeren en ESXi-virtuele machines. Iperius kan ook een back-up ESXi Free doen. De back-ups van virtuele machines zijn hot en zonder enige onderbreking. De Hyper-V back-up beschermt de virtuele omgeving met een eenvoudige configuratie.

Database back-up uiterst eenvoudig en efficiënt. Gebruik Iperius voor een back-up van SQL Server (met inbegrip van SQL Server Express Edition), back-up van MySQL, MariaDB, PostgreSQL en Oracle. Met een paar eenvoudige configuraties kun je onbeperkt databases beveiligen met een enkele licentie. Je kunt de back-up comprimeren, coderen en automatisch verzenden naar een FTP-server of Cloud.

Iperius is een zeer configureerbare software, veelzijdig, licht en met veel opties (en je kunt het ook gebruiken als een draagbare software). Iperius omvat het kopiëren van hot vergrendelde bestanden (VSS), e-mailberichten, de onderbreking van externe scripts, de installatie als service, een automatische back-up schema, parallelle back-ups en bescherming tegen ransomware.
   Download Iperius Backup


Terug naar boven

Volg ons op LinkedIn, Twitter, RSS om op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, nieuwe versies en nieuwe functies van het programma.
2011-2017 © Enter Srl - www.entersrl.net - BTW‐nummer IT01524500442. Alle rechten voorbehouden
COM - NET - IT - DE - FR - ES - RU - BR - UK - NL - JP