Iperius Backup Server

Iperius Backup is een compleet softwarepakket voor Windows Server back‐up, vanaf slechts €69.

   Download de gratis proefversie
Versie: 5.7.0  (46,2 MB)Drive image, ESXi, Hyper-V, SQL Server, Tape, Exchange

Iperius kan disk image back‐ups maken, waarmee u servers volledig herstelt in het geval van een crash. Elk vergrendeld bestand kan worden gekopieerd, u kunt back‐ups maken op LTO tape, van VMware ESXi/Hyper-V virtual machines en van elk type database, zoals SQL Server/Express of MySQL.

De meest complete software voor de back-up van databases
Iperius is een eenvoudig en compleet softwareprogramma voor de back-up van alle grote databases. Met slechts één Advanced DB-licentie (€ 149) is het mogelijk onbeperkte back-ups te maken van databases naar om het welke bestemming. Op geheel automatische wijze kunnen er bijvoorbeeld back-ups gemaakt worden van MySQL in Dropbox of op NAS, back-ups van SQL Server op Azure Storage of FTP en kunnen er automatische en parallelle back-ups gedaan worden met behoud van meer kopieën van de back-up.

De meest complete software voor back-up in de cloud


Dropbox

Google Drive

OneDrive

Amazon S3

Azure Storage

FTP / SFTP

Iperius is een van de meest complete softwareprogramma's voor back-up in de cloud die tegenwoordig beschikbaar zijn. Met slechts één Essential-licentie (€ 69) kunt u online back-ups maken op om het even welke externe opslagdienst, waaronder Google Drive, Amazon S3, Dropbox, Microsoft Azure en op om het even welke FTP- of SFTP-servers. Iperius is een eenvoudige en betrouwbare software voor de onlineback-up van servers en computers. Daarnaast is het een flexibel instrument voor alle maatregelen voor de bescherming van bedrijfsgegevens.Lichte en betrouwbare server back‐up

Iperius back‐up software voor servers garandeert voortdurend hoge prestaties, stabiliteit en betrouwbaarheid. Iperius vereist geen speciale systeemeisen en is zeer licht. Professionele functies om verschillende soorten back‐ups uit te voeren op een groot aantal apparaten.

Online back‐up, FTPS, synchronisatie

Iperius speelt een vitale rol in de bescherming van uw gegevens, ook tegen diefstal of natuurrampen. Dankzij onze Online Storage service en FTPS/AES ondersteuning kunt u elk type bestand gemakkelijk en veilig overdragen.


Ondersteunde systemen

  • Server 2012/R2
  • Server 2008/2003
  • Windows XP
  • Windows 7
  • Windows 8, 8.1
  • Windows 10
  • Windows Server 2016