Background

Iperius Backup Server

Iperius Backup is een compleet softwarepakket voor Windows Server back‐up, vanaf slechts €69.

   Download de gratis proefversie
Versie: 5.4.1  (44,1 MB)


Algemene informatie

Ondersteunde systemen

 • Server 2012/R2
 • Server 2008/2003
 • Windows XP
 • Windows 7
 • Windows 8, 8.1
 • Windows 10
 • Windows Server 2016

Belangrijkste kenmerken

 • Backup van servers en ESXi/Hyper-V virtual machines
 • Back‐up van SQL Server, MySQL, PostgreSQL en Oracle
 • Hot back‐up van geopende of in gebruik zijnde bestanden (Volume Shadow Copy)
 • Back‐up op tape (LTO, DAT, enz.)
 • Back‐up naar NAS, incrementele back‐up en synchronisatie
 • FTP back‐up (upload en download) en back‐up in de cloud
 • Backup and Restore of Microsoft Exchange Server
Screenshots

Iperius Backup screenshots

     

Aanvullende diensten en ondersteuning

Iperius Console

Een handige Iperius Console waarmee u via het internet de voortgang van back‐ups kunt controleren, installaties kunt bijwerken en nieuwe back‐ups op afstand kunt uitvoeren.

Meer informatie

Online Storage

Betrouwbare en voordelige remote back‐up van uw bestanden. Bescherm uw gegevens tegen diefstal en natuurrampen met een online FTPS kopie van uw gegevens op ons datacenter.

Meer informatie

Ondersteuning en updates

Licentie voor het leven en geen extra kosten. Updates zijn altijd gratis, evenals professionele ondersteuning door ons ontwikkelteam.

Meer informatie

De meest complete software voor de back-up van databases
Iperius is een eenvoudig en compleet softwareprogramma voor de back-up van alle grote databases. Met slechts één Advanced DB-licentie (€ 146) is het mogelijk onbeperkte back-ups te maken van databases naar om het welke bestemming. Op geheel automatische wijze kunnen er bijvoorbeeld back-ups gemaakt worden van MySQL in Dropbox of op NAS, back-ups van SQL Server op Azure Storage of FTP en kunnen er automatische en parallelle back-ups gedaan worden met behoud van meer kopieën van de back-up.

De meest complete software voor back-up in de cloud


Dropbox

Google Drive

OneDrive

Amazon S3

Azure Storage

FTP / SFTP

Iperius is een van de meest complete softwareprogramma's voor back-up in de cloud die tegenwoordig beschikbaar zijn. Met slechts één Essential-licentie (€ 69) kunt u online back-ups maken op om het even welke externe opslagdienst, waaronder Google Drive, Amazon S3, Dropbox, Microsoft Azure en op om het even welke FTP- of SFTP-servers. Iperius is een eenvoudige en betrouwbare software voor de onlineback-up van servers en computers. Daarnaast is het een flexibel instrument voor alle maatregelen voor de bescherming van bedrijfsgegevens.Lichte en betrouwbare server back‐up

Iperius back‐up software voor servers garandeert voortdurend hoge prestaties, stabiliteit en betrouwbaarheid. Iperius vereist geen speciale systeemeisen en is zeer licht. Professionele functies om verschillende soorten back‐ups uit te voeren op een groot aantal apparaten.

Drive image, ESXi, Hyper-V, SQL Server, Tape, Exchange

Iperius kan disk image back‐ups maken, waarmee u servers volledig herstelt in het geval van een crash. Elk vergrendeld bestand kan worden gekopieerd, u kunt back‐ups maken op LTO tape, van VMware ESXi/Hyper-V virtual machines en van elk type database, zoals SQL Server/Express of MySQL.

Online back‐up, FTPS, synchronisatie

Iperius speelt een vitale rol in de bescherming van uw gegevens, ook tegen diefstal of natuurrampen. Dankzij onze Online Storage service en FTPS/AES ondersteuning kunt u elk type bestand gemakkelijk en veilig overdragen.

Koop

Word reseller
Terug naar boven

Volg ons op LinkedIn, Twitter, RSS om op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, nieuwe versies en nieuwe functies van het programma.
2011-2017 © Enter Srl - www.entersrl.net - BTW‐nummer IT01524500442. Alle rechten voorbehouden
COM - NET - IT - DE - FR - ES - RU - BR - UK - NL - JP