Iperius Backup Server

Iperius Backup is een compleet softwarepakket voor Windows Server back‐up, vanaf slechts €69.

   Download de gratis proefversie
Versie: 6.3.4  (52,9)Drive image, ESXi, Hyper-V, SQL Server, Tape, Exchange

Iperius kan disk image back‐ups maken, waarmee u servers volledig herstelt in het geval van een crash. Elk vergrendeld bestand kan worden gekopieerd, u kunt back‐ups maken op LTO tape, van VMware ESXi/Hyper-V virtuele machines en van elk type database, zoals SQL Server/Express of MySQL.

De meest complete software voor de back-up van databases
Iperius is een eenvoudig en compleet softwareprogramma voor de back-up van alle grote databases. Met slechts één Advanced DB-licentie (€ 149) is het mogelijk onbeperkte back-ups te maken van databases naar om het welke bestemming. Op geheel automatische wijze kunnen er bijvoorbeeld back-ups gemaakt worden van MySQL in Dropbox of op NAS, back-ups van SQL Server op Azure Storage of FTP en kunnen er automatische en parallelle back-ups gedaan worden met behoud van meer kopieën van de back-up.

De meest complete software voor back-up in de cloud


Dropbox

Google Drive

OneDrive

Amazon S3

Azure Storage

FTP / SFTP

Iperius is een van de meest complete softwareprogramma's voor back-up in de cloud die tegenwoordig beschikbaar zijn. Met slechts één Essential-licentie (€ 69) kunt u online back-ups maken op om het even welke externe opslagdienst, waaronder Google Drive, Amazon S3, Dropbox, Microsoft Azure en op om het even welke FTP- of SFTP-servers. Iperius is een eenvoudige en betrouwbare software voor de onlineback-up van servers en computers. Daarnaast is het een flexibel instrument voor alle maatregelen voor de bescherming van bedrijfsgegevens.Lichte en betrouwbare server back‐up

Iperius back‐up software voor servers garandeert voortdurend hoge prestaties, stabiliteit en betrouwbaarheid. Iperius vereist geen speciale systeemeisen en is zeer licht. Professionele functies om verschillende soorten back‐ups uit te voeren op een groot aantal apparaten.

Online back‐up, FTPS, synchronisatie

Iperius speelt een vitale rol in de bescherming van uw gegevens, ook tegen diefstal of natuurrampen. Dankzij onze Online Storage service en FTPS/AES ondersteuning kunt u elk type bestand gemakkelijk en veilig overdragen.


Ondersteunde systemen

  • Server 2012/R2
  • Server 2008/2003
  • Windows XP
  • Windows 7
  • Windows 8, 8.1
  • Windows 10
  • Windows Server 2016
  • Windows Server 2019

Belangrijkste eigenschappen van Iperius Backup

Backup drive image (disaster recovery en bare-metal restore ook op andere hardware) voor werkstations en servers. Creëer een exact beeld van de systeemschijf, voor een ​​volledige back-up van alle bestanden en programma's. Snel herstel zonder het opnieuw installeren van de software en het opnieuw doen van de instellingen. Back-up in VHD/VHDX formaat, ook monteerbaar om individuele bestanden te herstellen.

Back-up naar de Cloud en op FTP of SFTP-Server. Iperius kan back-ups maken op Google Drive, Dropbox, Microsoft Onedrive, Amazon S3 en op Microsoft Azure Storage. Met de mogelijkheid om gegevens online op te slaan is Iperius veilig tegen virusaanvallen (zoals ransomware cryptolocker of teslacrypt), diefstal en natuurrampen. De online back-up is op afstand en veelzijdiger.

Back-up naar NAS, RDX, LTO-tapedrives en vrijwel elk ander apparaat voor massaopslag. Incrementele en differentiële back-up, AES 256-bit codering, compressie, onderhoud van meerdere kopieën, gedetailleerde planning en e-mailmelding. Met Iperius Backup is het mogelijk om op een zeer eenvoudige manier een back-up van bestanden naar NAS te maken en te tapen. Compatibel met alle Windows-systemen, lichtgewicht en betaalbaar.

Een back-up van virtuele machines VMware ESXi en Hyper-V. Met een enkele licentie kun je back-ups van ongelimiteerde hosts uitvoeren en ESXi-virtuele machines. Iperius kan ook een back-up ESXi Free doen. De back-ups van virtuele machines zijn hot en zonder enige onderbreking. De Hyper-V back-up beschermt de virtuele omgeving met een eenvoudige configuratie.

Database back-up uiterst eenvoudig en efficiënt. Gebruik Iperius voor een back-up van SQL Server (met inbegrip van SQL Server Express Edition), back-up van MySQL, MariaDB, PostgreSQL en Oracle. Met een paar eenvoudige configuraties kun je onbeperkt databases beveiligen met een enkele licentie. Je kunt de back-up comprimeren, coderen en automatisch verzenden naar een FTP-server of Cloud.

Iperius is een zeer configureerbare software, veelzijdig, licht en met veel opties (en je kunt het ook gebruiken als een draagbare software). Iperius omvat het kopiëren van hot vergrendelde bestanden (VSS), e-mailberichten, de onderbreking van externe scripts, de installatie als service, een automatische back-up schema, parallelle back-ups en bescherming tegen ransomware.