Nieuws     Handleidingen     Inloggen    Aanmelden  

Backup Exchange Server & Office 365

De krachtige, veelzijdige en betaalbare software voor Exchange-back-up


Backup en Restore van Exchange Server en Exchange Online (Office 365)
Export van mailboxes naar PST bestanden. Backup naar NAS, FTP, S3 en Cloud.


   Download de gratis proefversie   Kopen   (€ 199)


De beste backup software voor Exchange

Iperius is een complete en betaalbare software voor backup van mailboxes op locale Exchange servers, op het network en op Office 365 (Exchange Online). Met één licentie kunnenongelimiteerd servers en ongelimiteerd mailboxenbeschermd worden, door ze naar PST bewstanden te exporteren.Tot slot is het mogelijk om met een paar kliks individuele mailmoxen terug te zetten.

Met Iperius kan u een email backup maken naar NAS,FTP en Cloud: Google Drive, OneDrive, Dropbox, Azure Storage, Amazon S3 en elke S3 compatible opslag.

Voornaamste eigenschappen

 • Hot backup van Exchange Server (2013R2, 2016, 2019)
 • Hot backup van Exchange Online (Office 365)
 • Export mailboxen naar PST-bestanden (compatibel met Outlook)
 • Incrementele back-up en automatisch herstel, ook van het netwerk
 • Back-up naar NAS, netwerk paden, tape LTO, FTP, Cloud
 • Gedetailleerd herstel van afzonderlijke postvakken
 • Image back-up met logboek inkorting
 • Herstel naar een actieve server en zelfs naar een andere server
 • Onbeperkte licentie en laagste prijs op de markt

Complete backup oplossing voor servers

Iperius is niet alleen backup software voor Exchange. de vele geavanceerde functies maken het een compleet product voor de bescherming van elke server. De volledige versie kan ESXi en Hyper-V virtual machine backups maken, SQL Server, SQL Express en MySQL database backups maken, Drive Image backup en hard disk cloning (P2V) voor disaster recovery en bare metal restore zelfs op verschillende hardware.

Iperius Storage®
Veilige cloud storage met ondersteuning voor FTPS en AES 256‐bits encryptie

Exchange On-Premises - Exchange Online (Office 365)

Bescherm al uw emailservers op de meest eenvoudige en betrouwbare manier

 • Exchange-back-ups (2013R2, 2016, 2019)
 • Exchange Online Backup (Office 365)
 • Parallelle back-ups ook voor verschillende servers
 • Incrementele back-up op blokniveau op PST-bestand (compatibel met Outlook)
 • Kopieer back-upbestanden naar elke bestemming
 • Gedetailleerde back-up en herstel van individuele mailboxen
 • Backup VSS Full (Drive Image) met logboekafbreking
 • Back-up naar elke bestemming: NAS, FTP, S3, Cloud
 • Veilige compressie en codering van AES 256-bits gegevens
 • Compatibiliteit: Windows 7, Windows 10, Windows 11, Server 2008, Server 2012, Windows 8, Windows 10, Server 2016, Server 2019Server 2022

Belangrijkste eigenschappen

Back-up van Microsoft Exchange Mail Server

Iperius Backup is een van de beste software op de markt om Exchange Server-back-ups te maken. Het beschermen van uw mailserver is niet langer een technisch of kostenprobleem. Met Iperius kunt u hot en incrementele back-ups van Exchange maken zonder enige onderbreking, een imageback-up maken of individuele mailboxen exporteren naar PST-bestanden.

Zeer eenvoudige configuratie, grote betrouwbaarheid en veelzijdigheid

Iperius kan binnen enkele seconden verbinding maken met elke Exchange-mailserver, op dezelfde manier, ongeacht of deze op de server of op een ander werkstation in het netwerk is geïnstalleerd. U kunt postvakaccounts selecteren om te exporteren, de bestemming opgeven en alles werkt automatisch.

Verschillende back-up soorten

Iperius kan op verschillende manieren veiligheidskopieën maken van Exchange Server, b.v. exporteren van individuele mailboxen naar PST-bestanden (het standaard Microsoft-formaat voor maildatabases, om de maximale compatibiliteit te behouden), of een imageback-up van de mailserver maken, in een blokniveau en incrementele modus. Exchange-databasebestanden (.EDB) en logbestanden worden opgeslagen als onderdeel van deze back-up. De compatibiliteit met standaard Microsoft-indelingen blijft perfect behouden, ook in dit back-up type (VHD / VHDX).

Elke bestemming: NAS, Tape, Cloud, FTP

Iperius is een uiterst veelzijdige software waarmee u de mailboxaccounts op elke bestemming kunt opslaan: gedeelde mappen op het netwerk, LTO-tapedrives, FTP-servers, cloudopslagservices zoals Google Drive, OneDrive, Amazon S3, Microsoft Azure Storage en Dropbox. Alle back-upprocedures kunnen worden gemaakt met een geïntegreerde compressie en AES 256-bits codering, voor maximale beveiliging.

Logboek inkorting en gedetailleerd herstel

Dankzij de back-upmodus van afbeeldingen kan Iperius Exchange-logboeken automatisch inkorten en een betere serverefficiëntie en snellere back-upprocedures verkrijgen. Bovendien maakt Iperius het mogelijk om afzonderlijke mailboxen te herstellen en elk PST-bestand te importeren in een Exchange-account, ook vanaf een andere machine in het netwerk

Stabiele en lichtgewicht software

Iperius is software die is ontworpen voor maximale prestaties met minimaal bronnenverbruik. Systeembeheerders weten hoe een mailserver veel bronnen en een grote stabiliteit nodig heeft. Iperius is de lichtere en efficiëntere oplossing om zonder onderbrekingen een back-up te maken van de Exchange-mailserver.

Office 365 Backup (Exchange Online)

Iperius Backup is de eenvoudigste en meest efficiënte software voor het maken van back-ups van Microsoft Office 365 (Exchange Online) e-mailaccounts. Iperius kan parallel een back-up maken van verschillende accounts en deze vervolgens overbrengen naar meerdere bestemmingen, zoals Cloud-services (Google Drive, Amazon S3, enz.), FTP- of NAS-servers. Ook met AES-compressie en -versleuteling. Bovendien kunnen afzonderlijke mailboxen ook worden hersteld met een paar klikken.

ONBEPERKT GEBRUIKERS, GEEN JAARLIJKSE KOSTEN

Iperius is de meest comfortabele oplossing voor backup van Exchange en Office 365 email accounts. De verbinding naar de mail servers is geheel zonder agents, en er zijn geen jaarlijkse of verborgen kosten. Er is geen beperkingen in het aantal servers of email accounts en de backup en het herstel gaan snel en efficient.


Ontdek de Iperius SuiteAfstandsbedieningssoftware voor computers en servers. Extern bureaublad, externe ondersteuning en bestandsoverdracht. Gedeelde lijst van computers en contacten, beheer van operators, groepen, machtigingen en verbindingsstatistieken. Kan worden geïnstalleerd als een service voor onbeheerde toegang.


Probeer nu


De complete oplossing voor het bewaken van back-ups en IT-middelen. Gecentraliseerd dashboard, statistieken, foutdetectie, mogelijkheid tot bijwerken, plannen en uitvoeren van back-ups op afstand, beheer van groepen, gebruikers en machtigingen.


Probeer nu


De beste alles-in-één back-upsoftware om pc's, servers en virtuele machines te beschermen. Gratis back-up, zelfs voor servers. Back-up naar NAS, USB- en RDX-schijven, Cloud, FTP, LTO. Open file backup (VSS), ESXi en Hyper-V backup, Exchange Server en Exchange Online (Office 365), MySQL en SQL Server-databases.


Probeer nu