Iperius Backup Exchange

De krachtige, veelzijdige en betaalbare software voor Exchange-back-up


   Download de gratis proefversie

 Koop nu (voor slechts €149)

  • Hot backup van Exchange 2010 (SP1), 2013, 2016
  • Hot backup van Exchange Online (Office 365)
  • Export mailboxen naar PST-bestanden
  • Incrementele back-up en automatisch herstel, ook van het netwerk
  • Back-up naar NAS, netwerk paden, tape LTO, FTP, Cloud
  • Gedetailleerd herstel van afzonderlijke postvakken
  • Beeldback-up met logboekafbreking
  • Herstel naar een actieve server en zelfs naar een andere server
  • Onbeperkte licentie en laagste prijs op de markt

Back-up van Microsoft Exchange Mail Server

Iperius Backup is een van de beste software op de markt om Exchange Server-back-ups te maken. Het beschermen van uw mailserver is niet langer een technisch of kostenprobleem. Met Iperius kunt u hot en incrementele back-ups van Exchange maken zonder enige onderbreking, een imageback-up maken of individuele mailboxen exporteren naar PST-bestanden.

Zeer eenvoudige configuratie, grote betrouwbaarheid en veelzijdigheid

Iperius kan binnen enkele seconden verbinding maken met elke Exchange-mailserver, op dezelfde manier, ongeacht of deze op de server of op een ander werkstation in het netwerk is geïnstalleerd. U kunt postvakaccounts selecteren om te exporteren, de bestemming opgeven en alles werkt automatisch.

Verschillende back-up modes

Iperius kan op verschillende manieren veiligheidskopieën maken van Exchange Server, b.v. exporteren van individuele mailboxen naar PST-bestanden (het standaard Microsoft-formaat voor maildatabases, om de maximale compatibiliteit te behouden), of een imageback-up van de mailserver maken, in een blokniveau en incrementele modus. Exchange-databasebestanden (.EDB) en logbestanden worden opgeslagen als onderdeel van deze back-up. De compatibiliteit met standaard Microsoft-indelingen blijft perfect behouden, ook in dit back-uptype (VHD / VHDX).

Elke bestemming: NAS, Tape, Cloud, FTP

Iperius is een uiterst veelzijdige software waarmee u de mailboxaccounts op elke bestemming kunt opslaan: gedeelde mappen op het netwerk, LTO-tapedrives, FTP-servers, cloudopslagservices zoals Google Drive, OneDrive, Amazon S3, Microsoft Azure Storage en Dropbox. Alle back-upprocedures kunnen worden gemaakt met een geïntegreerde compressie en AES 256-bits codering, voor maximale beveiliging.

Logboekafkapping en gedetailleerd herstel

Dankzij de back-upmodus van afbeeldingen kan Iperius Exchange-logboeken automatisch afkappen en een betere serverefficiëntie en snellere back-upprocedures verkrijgen. Bovendien maakt Iperius het mogelijk om afzonderlijke mailboxen te herstellen en elk PST-bestand te importeren in een Exchange-account, ook vanaf een andere machine in het netwerk

Stabiele en lichtgewicht software

Iperius is software die is ontworpen voor maximale prestaties met minimaal bronnenverbruik. Systeembeheerders weten hoe een mailserver veel bronnen en een grote stabiliteit nodig heeft. Iperius is de lichtere en efficiëntere oplossing om zonder onderbrekingen een back-up te maken van de Exchange-mailserver.