Nieuws     Handleidingen     Inloggen    Aanmelden  

Iperius Backup

Iperius is complete en professionele back‐up software voor Windows. We hebben een gratis versie met vele opties en grote flexibiliteit. Stabiele en betrouwbare software voor computers en servers, de ultieme oplossing voor uw gegevensbescherming.Beschikbare talen:

Italian English French German Chinesesimp Chinesetrad Brazilian Korean Dutch Spanish Russian Polish Japanese 

Compatibiliteit:

XP, 2003, Windows 7, Server 2008, SBS, Server 2012, Server 2016, Server 2019, Server 2022, Windows 8/8.1, Windows 10, Windows 11


Wilt u WEDERVERKOPER worden?
Meer informatie

Eenvoudige licenties, lage kosten:

Iperius Backup is beschikbaar als freeware, installatie en activatie zijn zeer eenvoudig. Een enkel installatiebestand voor alle versies en alle Windows systemen (inclusief Windows Server systemen); activatie van licenties met een simpele code; lage kosten, waaraan u abonnementen kunt toevoegen voor updates en technische ondersteuning, inclusief telefoon.

Kwaliteit, ervaring, ondersteuning:

Iperius Backup is software ontworpen en gemaakt door een bedrijf met vele jaren ervaring in software ontwikkeling en IT consultancy, met de hulp van professionals met een gedegen achtergrond op het gebied van data back‐up en gegevensbescherming. Kiezen voor Iperius Backup betekent dat u kunt rekenen op eersteklas service voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Licht, flexibel, mobiel:

Iperius Backup doet veel maar gebruikt weinig resources. De software is licht, mobiel en uiterst stabiel. Daarom zal het nooit problemen of risico's opleveren om Iperius te installeren, ook op servers die cruciale taken uitvoeren. Zijn flexibiliteit maakt het een zeer handig hulpmiddel voor vele vormen van dataoverdracht in elk bedrijf.

Krachtig en rijk aan mogelijkheden:

Alle mogelijkheden die Iperius Backup biedt zijn ontworpen om de configuratie en het gebruik van onze software zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Met Iperius kunt u verschillende soorten back‐ups op vele soorten apparaten uitvoeren: NAS, RDX, DAT of LTO tape, externe harde schijven, netwerkcomputers, FTP servers, cloud services als Google Drive, OneDrive, Amazon S3, Azure Storage of Dropbox. Iperius Backup kan back‐ups maken van SQL Server, MySQL, MariaDB, PostgreSQL en Oracle databases, en kan drive image back‐ups produceren van volledige schijven voor disaster recovery en bare‐metal recovery van systemen in een paar eenvoudige stappen. Andere functies zijn notificaties via e‐mail, log, uitvoering van externe processen en scripts, mogelijkheid om geopende bestanden te kopiëren, ook als ze in gebruik zijn (VSS), installatie als service, synchronisatie, AES 256 bits encryptie, ZIP 64 compressie in nog veel meer