Iperius Console

De eenvoudige, betaalbare en effectieve oplossing voor gecentraliseerd beveiligingsbeheer, voor wederverkopers en MSP's. Dankzij Iperius Console is het mogelijk om de Iperius Backup-installaties en de gezondheidsstatus van gegevensbescherming te controleren.

Iperius Console is geïntegreerd met de andere producten van de Iperius-suite. Bespaart tijd en middelen, vereenvoudigt de monitoring van IT-infrastructuur en klantback-ups.

Dankzij de volledige integratie met Iperius Remote® kunt u met een simpele klik op afstand verbinding maken met de bewaakte computers.

Voornaamste eigenschappen

 • Complete oplossing voor MSP's
 • Automatische Remote Desktop-verbinding met Iperius Remote®
 • Uitgebreide logbestanden en foutrapporten
 • Beheer van werkgroepen, computers en taken
 • Mogelijkheid om op afstand back-ups te maken
 • Mogelijkheid om op afstand Iperius Backup te updaten
 • Bewerk en configureer back-up planningen op afstand
 • PUSH meldingen op uw smartphone over de status van backups en de systeem status
 • Real time hardware en software bewaking: Harde schijf, CPU, RAM, Processen, Antivirus, Firewall, enz.

Everything under control

Iperius Backup laat u alle installaties en back‐ups via het web beheren. Dankzij de Iperius Console kunt u de resultaten van back‐ups en details van eventuele fouten op afstand bekijken, en het programma updaten en starten. Via de Iperius Console heeft u gedetailleerde informatie over de status van elke pc of server waarop Iperius is geïnstalleerd.

Raadpleeg de tutorial

Become a Reseller

Inloggen op Iperius Remote

Volledige controle over back-up en IT-infrastructuur

Gecentraliseerd back-upbeheer, met statistieken, foutmeldingen en waarschuwingen

 • Dashboard met volledige statistieken over de gezondheid van back-ups
 • Beheer van groepen en gebruikers met persoonlijke toegangsrechten
 • Gedetailleerde waarschuwingen over back-ups die niet worden uitgevoerd
 • Gedetailleerde rapporten van fouten en computerstatus
 • Ook beschikbaar op Android en iOS
 • PUSH meldingen ontvangen op mobiele apparaten om onmiddelijk op de hoogte te zijn van de backup resultaten en eventuele problemen met de bewaakte computers.
 • Controleer de status van back-ups en de computers van klanten vanaf elk apparaat
Iperius Console App

Iperius Console Plannen

Iperius Console 20

39 €/jaar

Monitor up to

20

PC / Server

Iperius Console 50

89 €/jaar

Monitor up to

50

PC / Server

Iperius Console 100

177 €/jaar

Monitor up to

100

PC / Server

Iperius Console 150

264 €/jaar

Monitor up to

150

PC / Server

Iperius Console 200

349 €/jaar

Monitor up to

200

PC / Server

Iperius Console 350

589 €/jaar

Monitor up to

350

PC / Server

Iperius Console 500

789 €/jaar

Monitor up to

500

PC / Server

Iperius Console 750

999 €/jaar

Monitor up to

750

PC / Server

Belangrijkste eigenschappen


Hardware/software realtime bewaking

Iperius Console is een complete en efficiënte tool voor het beheer van uw IT-middelen, waarmee u de status van de systemen op software- en hardwareniveau kunt controleren: u kunt weten of de antivirus en firewall zijn geïnstalleerd en werken, of de schijven op de capaciteitslimiet, leer meer over RAM- en CPU-gebruik en bekijk alle processen en hun details met behulp van een handige externe taakmanager.

Automatische externe bureaubladtoegang

Eén van de krachtigste functies van Iperius Console is de volledig automatische externe bureaubladtoegang via Iperius Remote®. Dankzij de integratie met de externe ondersteuningssoftware van de Iperius-suite, kunt u verbinding maken in een extern bureaublad met elke bewaakte computer, zonder dat u een router/firewall-configuratie nodig hebt. Een uiterst efficiënte oplossing voor systeemonderhoud op afstand.

Bewaking van alle computers

Op één centraal paneel kunnen alle werkstations en servers gezien worden waarop Iperius geïnstalleerd is, net als alle geconfigureerde back-uphandelingen. Ook kan het resultaat van die back-ups er gecontroleerd worden. Het paneel toont alle data van de back-ups, de versie van Iperius, de hoeveelheid data, het aantal gekopieerde bestanden en eventuele fouten.

Uitvoeren van externe taken

Vanaf de webconsole is het mogelijk één of meer back-uphandelingen rechtstreeks van op afstand opnieuw door te voeren, zonder verbinding te hoeven maken met de computer. Dit kan erg handig zijn om een ​​back-up die fouten heeft opgeleverd, opnieuw uit te voeren. Bovendien kunt u Iperius automatisch updaten tot de laatste beschikbare versie en op alle werkstations.

Beheer van meerdere gebruikers

Maak aangepaste gebruikers en beheerders met verschillende weergave- en actiemachtigingen. U kunt een gebruiker maken die alleen toegang heeft tot bepaalde werkgroepen en deze alleen kan bekijken, maar geen back-ups kan uitvoeren of items kan verwijderen.

Back-upplanning op afstand bewerken

Met Iperius Console kunt u het schema voor alle back-upbewerkingen op afstand inschakelen, uitschakelen of wijzigen. Een extreem snelle en efficiënte manier om controle te hebben over alle installaties, samen met de mogelijkheid om op afstand back-ups te maken en Iperius Backup bij te werken.

Gedetailleerde statistieken

Dankzij een handig dashboard hebt u een heel duidelijk overzicht van de beveiligingsstatus van bewaakte computers. U kunt eenvoudig het aantal computers en hun status bekijken en zien of er fouten of problemen zijn bij back-upbewerkingen.

Favorite Computers and Search Filters

Om u te helpen toegang te krijgen tot informatie, kunt u met Iperius Console computers of back-upbewerkingen filteren op basis van hun naam, favoriete computers of fouten. Hiermee kunt u eventuele problemen onmiddellijk detecteren.


Ontdek de Iperius SuiteAfstandsbedieningssoftware voor computers en servers. Extern bureaublad, externe ondersteuning en bestandsoverdracht. Gedeelde lijst van computers en contacten, beheer van operators, groepen, machtigingen en verbindingsstatistieken. Kan worden geïnstalleerd als een service voor onbeheerde toegang.

Probeer nu


De complete oplossing voor het bewaken van back-ups en IT-middelen. Gecentraliseerd dashboard, statistieken, foutdetectie, mogelijkheid tot bijwerken, plannen en uitvoeren van back-ups op afstand, beheer van groepen, gebruikers en machtigingen.

Probeer nu


De beste alles-in-één back-upsoftware om pc's, servers en virtuele machines te beschermen. Gratis back-up, zelfs voor servers. Back-up naar NAS, USB- en RDX-schijven, Cloud, FTP, LTO. Open file backup (VSS), ESXi en Hyper-V backup, Exchange Server en Exchange Online (Office 365), MySQL en SQL Server-databases.

Probeer nu