Iperius Console

Beheer al uw back‐ups op afstand vanaf één plek


Directe externe bureaubladtoegang met Iperius Remote®
Controleer de status van de systemen in realtime (harde schijf, CPU, RAM, processen, antivirus, enz.)


Probeer Iperius Console Koop nu


Iperius Console

De eenvoudige, betaalbare en effectieve oplossing voor gecentraliseerd beveiligingsbeheer, voor wederverkopers en MSP's. Dankzij Iperius Console is het mogelijk om de Iperius Backup-installaties en de gezondheidsstatus van gegevensbescherming te controleren.

Iperius Console is geïntegreerd met de andere producten van de Iperius-suite. Bespaart tijd en middelen, vereenvoudigt de monitoring van IT-infrastructuur en klantback-ups.

Dankzij de volledige integratie met Iperius Remote® kunt u met een simpele klik op afstand verbinding maken met de bewaakte computers.

Voornaamste kenmerken

 • Complete oplossing voor MSP's
 • Automatische Remote Desktop-verbinding met Iperius Remote®
 • Logbestanden en foutrapporten inzien
 • Beheer van werkgroepen, computers en taken
 • Mogelijkheid om op afstand back-ups te maken
 • Mogelijkheid om op afstand back-ups te maken
 • Bewerk en configureer back-upplanningen op afstand
 • PUSH notifications on your smartphone to be immediately informed of backups and system status
 • Real time hardware en software monitoring: Harde schijf, CPU, RAM, Processen, Antivirus, Firewall, enz.

Beheer alle back-ups in één keer

Iperius Backup laat u alle installaties en back‐ups via het web beheren. Dankzij de Iperius Console kunt u de resultaten van back‐ups en details van eventuele fouten op afstand bekijken, en het programma updaten en starten. Via de Iperius Console heeft u gedetailleerde informatie over de status van elke pc of server waarop Iperius is geïnstalleerd.

Raadpleeg de tutorial
Word wederverkoper

Inloggen op Iperius Remote

Volledige controle over back-up en IT-infrastructuur

Gecentraliseerd back-upbeheer, met statistieken, foutmeldingen en waarschuwingen

 • Dashboard met volledige statistieken over de gezondheid van back-ups
 • Beheer van groepen en gebruikers met persoonlijke toegangsrechten
 • Gedetailleerde waarschuwingen over back-ups die niet worden uitgevoerd
 • Gedetailleerde rapporten van fouten en computerstatus
 • Ook beschikbaar op Android en iOS
 • Receive PUSH notifications on mobile devices to be immediately informed of the backup result or of any problems on the monitored computers
 • Controleer de status van back-ups en de computers van klanten vanaf elk apparaat

Iperius Console Planning

Iperius Console 20

39 €/jaar

Monitor up to

20

PC / Server

Iperius Console 50

89 €/jaar

Monitor up to

50

PC / Server

Iperius Console 100

177 €/jaar

Monitor up to

100

PC / Server

Iperius Console 150

264 €/jaar

Monitor up to

150

PC / Server

Iperius Console 200

349 €/jaar

Monitor up to

200

PC / Server

Iperius Console 350

589 €/jaar

Monitor up to

350

PC / Server

Iperius Console 500

789 €/jaar

Monitor up to

500

PC / Server

Iperius Console 750

999 €/jaar

Monitor up to

750

PC / Server

Belangrijkste kenmerken

Hardware/software realtime monitoring

Iperius Console is een complete en efficiënte tool voor het beheer van uw IT-middelen, waarmee u de status van de systemen op software- en hardwareniveau kunt controleren: u kunt weten of de antivirus en firewall zijn geïnstalleerd en werken, of de schijven op de capaciteitslimiet, leer meer over RAM- en CPU-gebruik en bekijk alle processen en hun details met behulp van een handige externe taakmanager.

Automatische externe bureaubladtoegang

Eén van de krachtigste functies van Iperius Console is de volledig automatische externe bureaubladtoegang via Iperius Remote®. Dankzij de integratie met de externe ondersteuningssoftware van de Iperius-suite, kunt u verbinding maken in een extern bureaublad met elke bewaakte computer, zonder dat u een router/firewall-configuratie nodig hebt. Een uiterst efficiënte oplossing voor systeemonderhoud op afstand.

Monitoring van alle computers

Op één centraal paneel kunnen alle werkstations en servers gezien worden waarop Iperius geïnstalleerd is, evenals alle geconfigureerde back-uphandelingen. Ook kan het resultaat van die back-ups er gecontroleerd worden. Het paneel toont alle data van de back-ups, de versie van Iperius, de hoeveelheid data, het aantal gekopieerde bestanden en eventuele fouten.

Uitvoeren van externe taken

Vanaf de webconsole is het mogelijk één of meer back-uphandelingen rechtstreeks van op afstand opnieuw door te voeren, zonder verbinding te hoeven maken met de computer. Dit kan erg handig zijn om een ​​back-up die fouten heeft opgeleverd, opnieuw uit te voeren. Bovendien kunt u Iperius automatisch updaten tot de laatste beschikbare versie en op alle werkstations.

Beheer van meerdere gebruikers

Maak aangepaste gebruikers en beheerders met verschillende weergave- en actiemachtigingen. U kunt een gebruiker maken die alleen toegang heeft tot bepaalde werkgroepen en deze alleen kan bekijken, maar geen back-ups kan uitvoeren of items kan verwijderen.

Back-upplanning op afstand bewerken

Met Iperius Console kunt u het schema voor alle back-upbewerkingen op afstand inschakelen, uitschakelen of wijzigen. Een extreem snelle en efficiënte manier om controle te hebben over alle installaties, samen met de mogelijkheid om op afstand back-ups te maken en Iperius Backup bij te werken.

Gedetailleerde statistieken

Dankzij een handig dashboard hebt u een heel duidelijk overzicht van de beveiligingsstatus van bewaakte computers. U kunt eenvoudig het aantal computers en hun status bekijken en zien of er fouten of problemen zijn bij back-upbewerkingen.

Klik hier om Iperius Backup te downloaden en te proberen

To help you access information, Iperius Console allows you to filter computers or backup operations based on their name, favorite computers, or errors. This allows you to immediately detect any problems.


Ontdek de Iperius SuiteAfstandsbedieningssoftware voor computers en servers. Extern bureaublad, externe ondersteuning en bestandsoverdracht. Gedeelde lijst van computers en contacten, beheer van operators, groepen, machtigingen en verbindingsstatistieken. Kan worden geïnstalleerd als een service voor onbeheerde toegang.


Probeer nu


De professionele ruimte voor online gegevensback-up. Cloudback-up met behulp van FTPS of S3-protocol, met opslagplannen van 50 GB tot 3 TB. Gegevens zijn veilig voor storingen, diefstal, virussen of milieurampen. Onbeperkte verbindingen en ISO 27001 / GDPR-certificering.


Probeer nu


De beste alles-in-één back-upsoftware om pc's, servers en virtuele machines te beschermen. Gratis back-up, zelfs voor servers. Back-up naar NAS, USB- en RDX-schijven, Cloud, FTP, LTO. Open file backup (VSS), ESXi en Hyper-V backup, Exchange Server en Exchange Online (Office 365), MySQL en SQL Server-databases.


Probeer nu