Krachtige en eenvoudige software voor tape back‐up

Met Iperius Backup is het eenvoudig om back‐ups op tape te maken. De betrouwbare software is compatibel met Windows Server (2012 ,2016, 2019, 2022), en met alle tape drives (DAT, Ultrium LTO, AIT, DLT, SDLT, SCSI, SAS, USB, enz. ...). U kunt back‐ups maken van geopende of in gebruik zijnde bestanden (VSS), disk images creëren en afzonderlijke bestanden herstellen.

Snel, betrouwbaar en niet duur

Voor slechts €199 is Iperius Backup één van de goedkopere oplossingen voor het maken van back‐ups op DAT of LTO tape. Iperius Backup is het beste alternatief voor dure softwarepakketten als Symantec Backup Exec en CA ARCserve.

Absolute veiligheid en naleving van regelgeving

Iperius Backup garandeert de veiligheid van uw gegevens op tape, mede dankzij de vele functies voor controle en rapportage die onze software biedt. Gegevens op LTO‐tape worden gegarandeerd tot een periode van 30 jaar. Door de volledige ondersteuning van WORM‐modus kunt u permanente archieven creëren die voldoen aan de huidige regelgeving (zoals Sarbanes Oxley en SEC).

Fast and efficient tape backup.

Backup on NAS, Backup on Cloud, and Backup on Tape with a single software.

 • Disk images creëren en automatisch op tape kopiëren
 • Afzonderlijke bestanden en mappen herstellen
 • E‐mail meldingen en rapporten
 • Back‐up controle en automatisch uitwerpen van de cassette
 • WORM‐mode ondersteuning
 • Ondersteuning van DAT 72, 160, 320, SCSI, USB, LTO Ultrium 1/2/3/4/5/6, SAS
 • Simultane back‐ups op meerdere tapes
 • Werkt met elk type tape drive (DAT, LTO, DLT, AIT, enz....)
 • Veilige AES 256‐bits data encryptie
 • Geen extra drivers nodig
 • Automatische compressie "on the fly"
 • Stesso costo per Windows Server, inclusi 2008, Server 2012/R2, Server 2016, Server 2019, Server 2022
Iperius Console App

Andere belangrijke eigenschappen


Compatibel met Windows Server (2012 ,2016, 2019, 2022):

Eén enkel installatiebestand en dezelfde configuratie voor alle Windows systemen (8.1, 10,11 Server 2012 ,2016, 2019, 2022). Tape back‐up voor Windows Server (2012 ,2016, 2019, 2022) voor dezelfde prijs als een desktopsysteem. Iperius Backup vereist geen installatie van drivers, neemt zeer weinig ruimte in beslag en gebruikt een minimum aan resources.

Disk image en kopiëren van geopende bestanden

Met Iperius Backup Advanced Tape kunt u ook geopende of in gebruik zijnde bestanden kopiëren middels Volume Shadow Copy (VSS). Bovendien kunt u system images maken (klonen), en deze eenvoudig op LTO of DAT tape zetten. Met een disk image kunt u een server in enkele minuten herstellen, zonder verlies van configuraties en zonder alle programma's opnieuw te moeten installeren. Disk images kunnen worden gemaakt zonder dat gebruikers er iets van merken. Bestanden kunnen hersteld worden op een andere dan de originele locatie.

Geïntegreerde compressie en encryptie

Met Iperius maakt u optimaal gebruik van uw tape drive dankzij uiterst snelle compressie, waarmee u vele honderden GB's kunt schrijven op een enkele tape. Iperius biedt military‐grade AES 256‐bits encryptie voor de veiligheid van uw vertrouwelijke gegevens en conform privacywetgeving.

E‐mail meldingen, planning, rapportage

Meldingen en rapportage behoren tot de belangrijkste taken van back‐up software. Met Iperius Backup bent u altijd op de hoogte van de status van uw back‐ups. U kunt kiezen om e‐mails te ontvangen van alle back‐ups of alleen als er fouten zijn opgetreden. Back‐ups kunnen worden ingepland om te draaien op bepaalde dagen en tijden. Er worden logbestanden bijgehouden van alle back‐up taken.


Ontdek de Iperius SuiteAfstandsbedieningssoftware voor computers en servers. Extern bureaublad, externe ondersteuning en bestandsoverdracht. Gedeelde lijst van computers en contacten, beheer van operators, groepen, machtigingen en verbindingsstatistieken. Kan worden geïnstalleerd als een service voor onbeheerde toegang.

Probeer nu


De complete oplossing voor het bewaken van back-ups en IT-middelen. Gecentraliseerd dashboard, statistieken, foutdetectie, mogelijkheid tot bijwerken, plannen en uitvoeren van back-ups op afstand, beheer van groepen, gebruikers en machtigingen.

Probeer nu


De beste alles-in-één back-upsoftware om pc's, servers en virtuele machines te beschermen. Gratis back-up, zelfs voor servers. Back-up naar NAS, USB- en RDX-schijven, Cloud, FTP, LTO. Open file backup (VSS), ESXi en Hyper-V backup, Exchange Server en Exchange Online (Office 365), MySQL en SQL Server-databases.

Probeer nu