Overzicht

Iperius is de meest complete software voor onlineback-up in de Cloud. Naast zijn service van onlineopslag beschikbaar via FTPS, maakt hij de back-up op SFTP-servers mogelijk, evenals de back-up op Amazon S3 en Windows Azure Storage, back-up op Google Drive, back-up in Dropbox en op OneDrive. Eén enkele licentie om bestanden en mappen te sturen naar om het even welke externe opslagruimte, met compressie, AES 256 bit-encodering, gepersonaliseerde filters en bandbreedtebeperking.

Voor meer informatie:
Back‐up op Google Drive

Voornaamste eigenschappen

 • Back‐up naar Google Drive, Dropbox, Azure Storage, Amazon S3 en OneDrive/OneDrive for Business
 • Back-up naar Minio en andere S3-compatibele opslag
 • Incrementele FTP back‐up en synchronisatie
 • Compatibel met elke FTP/FTPS/SFTP server
 • Absolute veiligheid met SSL en client‐side AES 256‐bits encryptie
 • Geopende of vergrendelde bestanden kopiëren (VSS)
 • Back‐up via FTP op NAS
 • Protezione dai Ransomware

Een 'totaal'-oplossing

Iperius is een veelzijdig hulpprogramma met vele functies voor het uploaden en downloaden van bestanden. Naast back-up naar elke Cloud- en S3-service, kunt u met Iperius automatisch bestanden downloaden en uploaden naar elke FTP-server, zelfs met synchronisatie. Hiermee kunt u het ook gebruiken om websites periodiek bij te werken of er automatisch lokaal een back-up van te maken.

Iperius Storage®
Il servizio dedicato e sicuro per lo storage in cloud con supporto FTPS e S3 su datacenter TIER III e IV, ISO 27001

Cloud, FTP, S3

Bescherm uw gegevens tegen diefstal, natuurrampen en ransomware-virussen

 • Back-up in de Cloud - Onbeperkt FTP‐bestemmingen
 • FTP back‐up is compatibel met elke FTP‐server - FTPS secure protocol
 • Backup su Google Drive, Dropbox, OneDrive, Azure Storage, Amazon S3, Wasabi, Backblaze, Aruba Cloud, IBM Cloud e qualsiasi storage compatibile S3
 • FTP‐synchronisatie (mirror copies met verwijdering van oude bestanden)
 • Automatisch kopiëren van bestanden en mappen via FTP
 • Automatische ZIP‐compressie - Veilige AES 256‐bits data encryptie
 • Flexibel en gedetailleerd retentie beleid
 • Volledige en incrementele back‐ups
 • Bandbreedtebeperking
 • Geautomatiseerde upload van websites (Wordpress, Joomla, enz...)
 • Automatische back‐ups plannen
 • Filters om bepaalde bestanden of mappen uit te sluiten
 • Parallelle data‐overdracht op meerdere FTP servers
 • Automatisch opnieuw verbinden bij lijnproblemen
Iperius Console App

Belangrijkste eigenschappen


FTP en Cloud back‐up (online back‐up)

Iperius Backup is een zeer veelzijdig programma voor remote back‐up van uw gegevens. U kunt back‐ups maken van uw gegevens op Cloud services zoals Google Drive, Dropbox, Azure Storage, Amazon S3 en OneDrive. Iperius heeft ook flexibele en complete back‐up‐functionaliteiten via FTP. Deze functies kunnen ook worden gebruikt voor het automatisch uploaden van websites en voor de overdracht van meerdere bestanden naar FTP‐servers met het veilige FTPS protocol.

Incrementele back‐up op FTP‐servers en synchronisatie

Iperius kan bestanden en mappen automatisch overzetten op elke FTP‐server, in volledige of incrementele modus. Het programma kan meerdere kopieën van een back‐up bijhouden en elke kopie bijwerken als er nieuwe of gewijzigde bestanden zijn. Het is mogelijk om bestanden te kopiëren naar een FTP‐server en de lokale structuur exact te reconstrueren, of om eerst een ZIP‐compressie uit te voeren. Tenslotte is het ook mogelijk om te synchroniseren door bestanden die niet meer lokaal bestaan van de FTP server te verwijderen (FTP mirror)

FTP back‐up met ZIP‐compressie en encryptie

Iperius Backup garandeert maximale efficiëntie en overzichtelijkheid bij remote back‐ups via FTP. U kunt bestanden en mappen comprimeren in een vooraf bepaald aantal ZIP‐bestanden. De ZIP‐bestanden worden bijgewerkt bij elke back‐up. Tot slot heeft u de absolute zekerheid van complete bescherming van uw back‐ups middels wachtwoordbeveiliging of AES 256‐bits encryptie.

Geïntegreerde Cloud back-up

Iperius is de beste software voor back-up in de Cloud, te beginnen vanaf een basisprijs van slechts € 29 (pc-versie). Met de geavanceerde versies is het mogelijk back-ups van de database te maken in de Cloud, zoals bijvoorbeeld de back-up van SQL Server op Azure Storage of de back-up van MySQL in Dropbox of Amazon S3, en dat alles volledig geautomatiseerd. Door de talrijke opties kunnen de back-ups tot in de kleinste details gepersonaliseerd worden, om steeds met de grootste efficiëntie onlineback-ups te maken.

Automatische updates van websites

Iperius zeer veelzijdig en flexibel in FTP overdrachten. Daarom kunt u onze software gebruiken voor speciale upload functies, zoals het automatisch updaten van websites. Een handig hulpmiddel voor webmasters en web‐ontwikkelaars die veel sites bijhouden en dit willen kunnen doen met een simpele klik. U kunt Wordpress of Joomla site bestanden in enkele minuten en volledig automatisch updaten.

Gecentraliseerde online back‐up voor uw klanten:

Iperius Backup is de beste software om online back‐up strategieën voor uw klanten of voor alle locaties van een groot bedrijf te configureren. De mogelijkheid om alle back‐ups te centraliseren op een enkele FTP‐server is vooral handig voor resellers en IT service verleners, die extra back‐up service aan hun klanten kunnen aanbieden tegen een fractie van de kosten. De FTP upload‐functie kan ook worden gebruikt om back‐ups te verzenden op een netwerk of NAS.

FTPS: SSL secure protocol

Iperius Backup besteedt speciale aandacht aan de beveiliging van gegevens. Naast encryptie van ZIP‐bestanden, kunt u het veilige FTPS (FTP over SSL) protocol gebruiken. Met dit protocol verzendt u uw gegevens via een versleuteld kanaal. Hierdoor is het niet mogelijk voor hackers om uw gegevens te onderscheppen. Hiermee voldoet Iperius aan regelgeving voor gegevensbescherming en privacy.

Bandbreedtebeperking en automatische back‐up

Onder de vele opties voor het configureren van FTP back‐up bieden we ook de mogelijkheid om de gebruikte bandbreedte voor gegevensoverdracht te beperken. Dit stelt u in staat om FTP‐uploads uit te voeren zonder de volledige bandbreedte van een bedrijf in beslag te nemen. U kunt de overdrachtsnelheid bijvoorbeeld beperken tot slechts 30 of 60 KB/s. FTP back‐ups kunnen ook worden ingepland voor uitvoering op bepaalde dagen en tijden, zoals 's nachts of tijdens het weekend.


Ontdek de Iperius SuiteAfstandsbedieningssoftware voor computers en servers. Extern bureaublad, externe ondersteuning en bestandsoverdracht. Gedeelde lijst van computers en contacten, beheer van operators, groepen, machtigingen en verbindingsstatistieken. Kan worden geïnstalleerd als een service voor onbeheerde toegang.

Probeer nu


De complete oplossing voor het bewaken van back-ups en IT-middelen. Gecentraliseerd dashboard, statistieken, foutdetectie, mogelijkheid tot bijwerken, plannen en uitvoeren van back-ups op afstand, beheer van groepen, gebruikers en machtigingen.

Probeer nu


De beste alles-in-één back-upsoftware om pc's, servers en virtuele machines te beschermen. Gratis back-up, zelfs voor servers. Back-up naar NAS, USB- en RDX-schijven, Cloud, FTP, LTO. Open file backup (VSS), ESXi en Hyper-V backup, Exchange Server en Exchange Online (Office 365), MySQL en SQL Server-databases.

Probeer nu