Iperius Backup - Google Drive

Incrementele Google Drive-back-upsoftware


Maak automatisch een back-up van bestanden, e-mails en databases op Google Drive
Bestandscompressie, codering en synchronisatie. Geen ruimtelimiet.


   Download de gratis proefversie   Koop nu


Automatische back-up naar Google Drive

Iperius kan een back-up maken van elk bestand in uw Google Drive-account, dat verschillende TB aan ruimte kan bedragen. Hiermee kunt u automatisch online een back-up van uw gegevens maken, beschermd tegen natuurrampen, diefstal of virusaanvallen zoals ransomware (cryptolocker, locky, enz.).

Iperius Backup kan online back-ups uitvoeren op alle belangrijke cloudservices (Dropbox, OneDrive, Azure, Amazon S3 en elke S3 compatibele opslag), op FTP- en SFTP-servers en op Iperius Storage®.

Voor meer informatie: Back-up in de Cloud

Voornaamste eigenschappen

 • Google Drive back-up en synchronisatie
 • Incrementele en differentiële back-up
 • Compressie en AES 256-bits codering
 • Flexibiliteit, meerdere back-ups, bandbreedtebeperking
 • Bescherm uw back-ups tegen ransomware-virussen
 • Mogelijkheid om meerdere back-upkopieën te bewaren
 • Optionele beperking van overdrachtsbandbreedte
 • Automatische bestandsupload
 • Planning van automatische back-ups en e-mailmeldingen
 • Optionele filters om specifieke bestanden of mappen uit te sluiten
 • Kopie vergrendeld of in gebruiksbestanden (VSS)

Een 'totaal'-oplossing

Iperius is een veelzijdig hulpprogramma met veel functies voor het uploaden en downloaden van bestanden. Naast back-up naar elke cloud- en S3-service, kunt u met Iperius automatisch bestanden downloaden en uploaden naar elke FTP-server, zelfs met synchronisatie. Hiermee kunt u het ook gebruiken om websites periodiek bij te werken of er automatisch lokaal een back-up van te maken.

Iperius Storage®
Veilige cloud storage met ondersteuning voor FTPS en AES 256‐bits encryptie

Iperius Backup: Google Drive, Cloud, FTP, S3

Bescherm uw gegevens tegen diefstal, natuurrampen en ransomware-virussen

 • Back-up naar Google Drive
 • Meerdere parallelle back-ups naar verschillende accounts
 • Google Drive back-up en synchronisatie
 • Synchronisatie (spiegelkopieën maken en oude bestanden verwijderen)
 • Kopieer automatisch elk bestand of elke map
 • Beveiligd protocol (HTTPS)
 • Automatische zipcompressie
 • Veilige gegevensversleuteling AES 256 bit
 • Automatische herverbinding om netwerkproblemen te beheren
 • Back-up van elke applicatie: SQL Server, Outlook, Exchange, enz.
 • Iperius ondersteunt ook de back-up om: Dropbox, Amazon S3, Azure Storage, OneDrive
 • Compatibiliteit: XP, 2003, Windows 7, Windows 10, Windows 11, Server 2008, Server 2012, Windows 8, Windows 10, Server 2016, Server 2019, Server 2022

Belangrijkste eigenschappen

Differentiële en incrementele back-up

In de Google Drive-ruimte kan Iperius de volledige structuur van de mappen die u wilt kopiëren opnieuw maken, waardoor een exacte kopie van uw bestanden online behouden blijft. Met de incrementele of differentiële back-up kunt u ook uploads versnellen na de eerste volledige back-up (door alleen nieuwe of bijgewerkte bestanden te verzenden), en ook een geschiedenis van bestandswijzigingen hebben.

Synchronisatie en meerdere kopieën

Met Iperius kunt u verschillende back-upprocedures maken, zelfs met verschillende schema's, om meerdere kopieën van uw gegevens te maken. Dit biedt u meer flexibiliteit en de kans om op elk gewenst moment wijzigingen in een bestand te herstellen. Ten slotte staat Iperius synchronisatie toe, wat betekent dat het bestanden van Google Drive die niet langer in lokale mappen bestaan kan verwijderen, met behoud van mirror-kopieën.

Compressie en client-side encryptie

U kunt incrementele back-ups integreren, zelfs met gecomprimeerde en AES 256-bit versleutelde back-ups. Hiermee kunt u back-ups maken van specifieke mappen met vertrouwelijke gegevens, om een extra beveiligingsniveau aan uw Google Drive-ruimte toe te voegen (zelfs als deze werden overtreden, kon niemand uw bestanden lezen). Met compressie kunt u ook ruimte besparen en bandbreedte overbrengen.

Veelzijdigheid en bandbreedtebeperking

Iperius is een van de beste software om back-ups op Google Drive uit te voeren, dankzij de hoge configureerbaarheid en talloze opties. U kunt zelfs verschillende methoden voor het maken van paden kiezen, mappen maken met de datum of met de namen van de computers, de bandbreedte voor het uploaden van bestanden beperken (om te voorkomen dat alle internetbandbreedte wordt verbruikt), bestanden in gebruik of vergrendeld (VSS) verzenden, plannen meerdere back-ups.

Google back-up voor elke toepassing

Met Iperius kunt u elk type desktop- of serverback-up opslaan op Google Drive. U kunt bijvoorbeeld een back-up van de SQL Server-database maken, comprimeren, coderen en naar Google Drive sturen, op een volledig geautomatiseerde manier. U kunt hetzelfde doen met ESXi of Hyper-V virtuele machines, back-up Exchange Server of Outlook.

Synchronisatie met andere apparaten

Met applicaties van Google kunt u ook back-ups die u maakt met Iperius op Google Drive synchroniseren met andere apparaten, afhankelijk van de ruimte. Als u documenten verzendt met Iperius-back-up op Google Drive, kunnen deze vervolgens worden gesynchroniseerd of gedownload, zelfs op een mobiel apparaat zoals een tablet of Android-smartphone, op een volledig automatische manier.


Ontdek de Iperius SuiteAfstandsbedieningssoftware voor computers en servers. Extern bureaublad, externe ondersteuning en bestandsoverdracht. Gedeelde lijst van computers en contacten, beheer van operators, groepen, machtigingen en verbindingsstatistieken. Kan worden geïnstalleerd als een service voor onbeheerde toegang.


Probeer nu


De complete oplossing voor het bewaken van back-ups en IT-middelen. Gecentraliseerd dashboard, statistieken, foutdetectie, mogelijkheid tot bijwerken, plannen en uitvoeren van back-ups op afstand, beheer van groepen, gebruikers en machtigingen.


Probeer nu


De beste alles-in-één back-upsoftware om pc's, servers en virtuele machines te beschermen. Gratis back-up, zelfs voor servers. Back-up naar NAS, USB- en RDX-schijven, Cloud, FTP, LTO. Open file backup (VSS), ESXi en Hyper-V backup, Exchange Server en Exchange Online (Office 365), MySQL en SQL Server-databases.


Probeer nu