Iperius Remote

De ideale software voor afstandsbediening en assistentie


Extern bureaublad, ondersteuning, bestandsoverdracht, chat. Ook beschikbaar voor Android en iOS.
Gedeelde computerlijst, operatorbeheer, toegangspermissies en statistieken.


Iperius Remote Free downloaden Kopen


   

Iperius Remote

Iperius Remote is de software voor technische ondersteuning en externe verbinding met Windows-pc's en servers. Dankzij een freeware-licentie en goedkope professionele licenties is het de ideale oplossing voor bedrijven die technische ondersteuning bieden aan klanten via een externe verbinding. Iperius Remote bevat geavanceerde functies zoals automatische verbinding zonder toezicht, bestandsoverdracht en de mogelijkheid van meerdere verbindingen. In professionele versies kunt u een gedeeld adresboek hebben met externe computers en contacten, het beheer van toegangsrechten en meerdere operators en gedetailleerde verbindingsstatistieken.

Voornaamste kenmerken

 • Afstandsbediening voor Windows PC / Server
 • Ook beschikbaar voor Android en iOS
 • Geen firewall-configuratie
 • Ideaal voor technische ondersteuning en assistentie
 • Meerdere verbindingen
 • Geïntegreerde en multi-user chat
 • Bidirectionele bestandsoverdracht
 • Versleuteling en beveiligd HTTPS-protocol
 • Installatie als Windows service
 • Automatische en onbeheerde verbinding
 • Onbeperkte doelcomputers
 • Gedeelde lijst van computers en bedrijven
 • Beheer van groepen en operators
 • Beheer van gedetailleerde toegangsvergunningen
 • Gedetailleerde statistieken van externe verbindingen
 • Maatwerk met uw bedrijfslogo en informatie (volledige rebranding)

Iperius Suite

Iperius Remote is een van de tools van de Iperius-softwaresuite, essentiële tools om de productiviteit en bedrijfsbeveiliging te verhogen. Iperius Backup, om gegevens te beveiligen tegen fouten, diefstallen en ransomware-virussen - Iperius Remote, om elke pc of server op afstand te bedienen en klanten op afstand te ondersteunen - Iperius Storage, om uw gegevens in de cloud op te slaan - Iperius Console, om uw back-ups te controleren en uw IT-infrastructuur.

Iperius Backup - Console - Storage

Word wederverkoper
Download de gratis proefversie

Wilt u zien hoe gemakkelijk het is om verbinding te maken met uw computer of een computer die is verbonden met internet?
Raadpleeg de tutorial

Iperius Remote Planning

Funzionalità

Unlimited remote computers, File transfer, Remote control from Android® and iOS® mobile devices to PC, Shared address book, Unattended access.

Number of devices on which the license can be installed
Web administrative area
Area amministrativa web
Operator accounts
Connection statistics
Multiple passwords and access accounts
Management of groups of computers, operators and permissions
Corporate rebranding included
Free updates to the latest version
Unlimited devices

{{remote[0].sessions}} Concurrent connections

{{remote[0].version}}

{{remote[0].price_month}}

Month / VAT excluded
Billed annually

Buy
unlimited
done
done
done
done
done
done
close*
done
Unlimited devices

{{remote[1].sessions}} Concurrent connections

{{remote[1].version}}

{{remote[1].price_month}}

Month / VAT excluded
Billed annually

Buy
unlimited
done
done
done
done
done
done
close*
done
Unlimited devices

{{selectedItem.version}}

{{selectedItem.price_month}}

Month / VAT excluded
Billed annually

Buy
unlimited
done
done
done
done
done
done
done
done
Meer verbindingen of speciale functies nodig?
Contacteer ons

Extern bureaublad gratis en professioneel

Voor klantenondersteuning op afstand, telewerken, assistentie. Eenvoudig en snel!

 • Maak verbinding op afstand met elke computer met een eenvoudige internetverbinding
 • Gebruik Iperius Remote om thuis te werken of controleer uw servers op kantoor
 • Bied uw klanten snel ondersteuning op afstand aan
 • Organiseer uw hulp op afstand dankzij het gedeelde adresboek, machtigingen en operators
 • Laad je ondersteuningsservices op door elke verbinding bij te houden met behulp van de statistieken
 • Zonder toezicht toegang tot elke computer met één eenvoudige klik

Belangrijkste kenmerken

Extern bureaublad met één klik

Iperius Remote maakt het eenvoudig om verbinding te maken met elke computer of server in een extern bureaublad. Start eenvoudigweg de ontvangende software op de doelcomputer en geef een ID en wachtwoord op van degene waarmee u verbinding maakt. In een paar seconden kunt u op afstand werken op elke computer alsof u er er zelf bij zit.

Bestandsoverdracht

Met een zeer eenvoudige en intuïtieve interface kan je met Iperius Remote bestanden verzenden en downloaden van/naar externe computers. De overdracht is erg snel en geoptimaliseerd volgens het type firewall en netwerkconfiguratie. Bestandsoverdracht is erg handig voor hulp op afstand, om software-updates of documenten te verzenden of om foutenlogboeken te downloaden.

Meerdere verbindingen en automatische toegang zonder toezicht

Voor bedrijven die ondersteuning op afstand bieden, is een zeer handige functie om gelijktijdig verbinding te kunnen maken met meerdere computers, zelfs vanaf dezelfde locatie. Dit maakt het mogelijk om de assistentie- en afstandsbesturingstijden te optimaliseren. Bovendien kan Iperius Remote worden geïnstalleerd als een Windows-service, waardoor automatische toegang op elk moment mogelijk is, zonder bevestiging van de andere partij.

Gedeeld adresboek van groepen, computers en contacten

Om het werk van hulpverleners en toegang tot veel onbeheerde verbindingen te vergemakkelijken, biedt Iperius Remote een gedetailleerd adresboek waarin je alle externe computers kan groeperen en bekijken, en snel verbinding kan maken met elk van hen. Deze lijst met contactpersonen kan ook worden aangepast door beheerders met specifieke machtigingen, zodat alleen bepaalde operators deze kunnen bekijken en/of verbinden

Beheer van meerdere operatoren met toegangs- en weergavemachtigingen

Iperius Remote kan worden gebruikt om het werk van een bedrijf dat zijn klanten op afstand helpt, het best te organiseren. Het is zelfs mogelijk om meerdere operators te creëren, elk met hun eigen account, en kijk- en verbindingsrechten aan hen toe te wijzen. Voor elke operator zal het mogelijk zijn om de statistieken van de gemaakte verbindingen te raadplegen.

Onbeperkte externe computers en toegang voor meerdere gebruikers

De licentiemodus van Iperius Remote is heel eenvoudig en gemaakt om het werk van bedrijven te vergemakkelijken. Met een enkele licentie is het mogelijk om verbinding te maken met een onbeperkt aantal doelcomputers (de beperking bestaat alleen in het aantal gelijktijdige verbindingen dat open kan worden gehouden). Bovendien kunnen twee of meer operators tegelijkertijd verbinding maken met dezelfde doelcomputer, zelfs met verschillende accounts.

Volledige rebranding

Iperius Remote is de enige externe verbindingssoftware waarmee je totale rebranding kan uitvoeren: je kan de naam van het uitvoerbare bestand, het pictogram, de naam van de software en de informatie erin wijzigen. Je kan ook veel opties vooraf instellen. Elk bedrijf kan daarom beschikken over zijn eigen software voor ondersteuning op afstand, met een zeer positief rendement in termen van bedrijfsimago.

Verbindingsstatistieken

Een zeer belangrijke functie voor degenen die externe hulp op afstand diensten aanbieden, is de mogelijkheid om statistieken van de verschillende verbindingen te hebben, dus een rapport waarmee beheerders de tijden en kosten van elke hulp kunnen evalueren. Statistieken kunnen worden bekeken per operator, groep of computer en voor een specifiek datumbereik.


Ontdek de Iperius SuiteDe complete oplossing voor het bewaken van back-ups en IT-middelen. Gecentraliseerd dashboard, statistieken, foutdetectie, mogelijkheid tot bijwerken, plannen en uitvoeren van back-ups op afstand, beheer van groepen, gebruikers en machtigingen.


Probeer nu


De professionele ruimte voor online gegevensback-up. Cloudback-up met behulp van FTPS of S3-protocol, met opslagplannen van 50 GB tot 3 TB. Gegevens zijn veilig voor storingen, diefstal, virussen of milieurampen. Onbeperkte verbindingen en ISO 27001 / GDPR-certificering.


Probeer nu


De beste alles-in-één back-upsoftware om pc's, servers en virtuele machines te beschermen. Gratis back-up, zelfs voor servers. Back-up naar NAS, USB- en RDX-schijven, Cloud, FTP, LTO. Open file backup (VSS), ESXi en Hyper-V backup, Exchange Server en Exchange Online (Office 365), MySQL en SQL Server-databases.


Probeer nu