Een complete oplossing

Noodherstel met herstel naar andere hardware, synchronisatie van bestanden op NAS of FTP en back‐up van alle typen database, zoals SQL Server Express en MySQL. Met onze online back‐up services en Iperius Console creëert u een veilige en efficiënte backup infrastructuur.

Behoudt zijn waarde

Ons bedrijf ontwikkelt al meer dan 20 jaar software. Onze producten en onze ondersteuningsservice staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door een Iperius Backup-licentie aan te schaffen, beschikt u ook over professionele ondersteuning en advies.

Hoge flexibiliteit

U heeft vele mogelijkheden om Iperius aan uw wensen aan te passen: onbeperkte mappen en bestemmingen, open bestand back‐up (VSS), filters voor het selecteren op extensies en bestandsgrootte, e‐mail meldingen, uitvoering van externe scripts, compatibiliteit met alle LTO en DAT tape, volledig systeem herstellen, incrementele back‐up en automatische back‐ups.

Volledige back‐up software voor Windows Server


Back-up/herstellen VMware ESXi/Free-vCenter (CBT)

Iperius is een van de meest krachtige, lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken software voor VMware ESXi-back-up. Het ondersteunt de incrementele en differentiële back-up van virtuele machines met behulp van Changed Block Tracking (CBT / VDDK) technologie, waardoor alleen de daadwerkelijk gebruikte ruimte op de virtuele schijven wordt bespaard. Het resultaat is een grote snelheid gecombineerd met ruimtebesparend. Compatibel met zowel vCenter en ESXi Free (vSphere Hypervisor), maar ondersteunt ook automatisch herstel op verschillende hosts (ook voor het repliceren/klonen van virtuele machines).

Back-up/Herstellen van Hyper-V

Met Iperius kunt u op een uiterst eenvoudige en snelle manier een back-up maken en virtuele Hyper-V-machines herstellen. Het ondersteunt alle versies van Hyper-V en kan virtuele machines in twee modi opslaan, hetzij door afzonderlijke schijfbestanden te kopiëren of door een incrementele afbeelding (blokniveau) uit te voeren, ook met het inkorten van logboeken. Een zeer krachtige functie van Iperius is de mogelijkheid om snapshots van virtuele machines en back-ups van Hyper-V-servers uit te voeren vanaf elke computer in het netwerk, op een volledig automatische manier.

Backup/Restore of Microsoft 365

Powerful, easy to set up, lightweight, and cost-effective. These are the features that make Iperius one of the best software for backing up Microsoft 365. It can export all mailboxes from the Microsoft mail server in .PST format. You can download all files from unlimited OneDrive accounts and SharePoint sites locally. And you can also back up Teams. Automatic restores included and no limitations on the number of accounts!

Back-up/Herstellen van SQL Server en MySQL databases.

Iperius is een van de beste MySQL- en SQL Server-databaseback-upsoftware. Het ondersteunt ook de back-up van SQL Express-, MariaDB-, PostgreSQL- en Oracle-databases. Met één licentie kunt u een back-up maken van onbeperkte databases door perfect compatibele back-upbestanden te maken. Iperius ondersteunt ook automatisch databaseherstel op verschillende servers en stelt u in staat back-upbestanden op te slaan op meerdere bestemmingen, zoals NAS, externe schijven, Cloud-services zoals Google Drive, Amazon S3 en FTP-servers.

Klonen van harde schijf - P2V

Iperius is krachtige software om de harde schijf te klonen. Het kan schijf-naar-schijf klonen, VHD- of VHDX-imagebestanden maken, individuele bestanden herstellen van imagesback-ups, bare-metalherstel uitvoeren met behulp van de Iperius Recovery Environment®-media, fysieke machines converteren naar virtuele machines en onmiddellijk een back-up starten als een VM op Hyper- V.

Back‐up op tape

Iperius is krachtige en lichte software voor het maken van back‐ups op elk type tape drive (DAT, LTO, enz..). Compressie, wachtwoordbeveiliging van back‐ups, automatisch uitwerpen van de cassette en herstel van afzonderlijke bestanden.

FTP back‐up en synchronisatie

Iperius Backup is licht en flexibel in het uitvoeren van multiple datatransfers via FTP van en naar een onbeperkt aantal servers. FTP overdrachten zijn mogelijk in upload en in download, met geïntegreerde ZIP‐compressie, SFTP/FTPS, AES‐encryptie en bandbreedteregeling.

Backup op schijf / netwerk

Iperius kan bestanden en mappen kopiëren op elk massaopslag apparaat, zoals NAS, externe USB schijven, RDX schijven, netwerkcomputers. ZIP 64 compressie, AES‐encryptie, synchronisatie en de mogelijkheid om meerdere kopieën van incrementele back‐ups bij te houden.


Ontdek de Iperius SuiteAfstandsbedieningssoftware voor computers en servers. Extern bureaublad, externe ondersteuning en bestandsoverdracht. Gedeelde lijst van computers en contacten, beheer van operators, groepen, machtigingen en verbindingsstatistieken. Kan worden geïnstalleerd als een service voor onbeheerde toegang.

Probeer nu


De complete oplossing voor het bewaken van back-ups en IT-middelen. Gecentraliseerd dashboard, statistieken, foutdetectie, mogelijkheid tot bijwerken, plannen en uitvoeren van back-ups op afstand, beheer van groepen, gebruikers en machtigingen.

Probeer nu


De beste alles-in-één back-upsoftware om pc's, servers en virtuele machines te beschermen. Gratis back-up, zelfs voor servers. Back-up naar NAS, USB- en RDX-schijven, Cloud, FTP, LTO. Open file backup (VSS), ESXi en Hyper-V backup, Exchange Server en Exchange Online (Office 365), MySQL en SQL Server-databases.

Probeer nu